OSMANİYE / DÜZİÇİ - Düziçi Atatürk Ortaokulu

OKULUMUZDA YAPILAN ÇALIŞMALAR ;

1) OKULUMUZUN SES SİSTEMİ EKSİĞİ GİDERİLMİŞTİR .

2) OKUL HALI SAHAMIZ YAPILMIŞTIR.

3) OKULUMUZA KAMELYALAR MONTE EDİLMİŞTİR.

4) OKULUMUZUN DIŞ DUVARINA YEŞİL CİTLER ÇEKİLMİŞTİR.

5) OKULUMUZUN BÜTÜN DERSLİKLERİNE AKILLI TAHTA MONTE EDİLMİŞTİR.

6) OKUL BİNASI DIŞ CEPHE TAMİRATLARI YAPILMŞITIR.

BÜTÜN ÇALIŞMLARDA EMEĞİ GEÇEN BAŞTA OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN İLYAS ÖZTÜRK OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN OKUL İDARESİ VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

OKULUMUZDA  ÖĞRENCİLERİNE İLK DÖNEM SONUNDA ÖDÜLLER VERİLDİ.

DÜZİÇİ İLÇE JANDARMA OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

DÜZİÇİ İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cuma Sağır ve Şube Müdürümüz Burak Kısaoğlu okulumuzdaki kurslarda denetlemelerde bulundu

Kas

Toplumlar, tarihlerine yön veren ve geleceklerini aydınlatan liderlerini hiçbir zaman unutmazlar. Atatürk de Türk tarihine yön veren, ülkemizin geleceğine ışık tutan, ülkemizin  onur ve haysiyetini koruyarak çağdaş bir cumhuriyet olabileceğini bütün dünyaya gösteren büyük bir liderdir.

Yaşamı süresince yapmış olduğu devrimlerle, ülkemizi çağdaş ülkeler seviyesine ulaştırmayı hedeflemiş olan Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85.yıldönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılan tören ile coşkuyla kutlandı.

Törenin yapılmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Okul Olarak Kodluyoruz.

Kodlama Etkinliklerimiz;

*) Engelden Kaçan Robot

*) Kodla Büyü sayfasında Blok tabanlı kodlama

*) 2/C sınıfı ile Kodlama Panosı

Vali Bey Burslluk Sınavında Tam Puan Alan Öğrencilerimize Tablet Hediye Etti.

Eyl

2023 BURSLULUK SINAVINDA 5. SINIFLARDA 2 TÜRKİYE ŞAMPİYONUMUZ VAR.

Okulumuzda daha bir çok öğrencimiz bursluluk sınavında başarıya ulaşmıştır. Bu başarıda emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

FATİH Projesi kapsamında kurulumları gerçekleştirilen Etkileşimli Tahtalara 31 Mart 2016 tarihine kadar MEB Sertifikası yüklenmesi gerekmektedir.

Sertifikanın  http://sertifika.meb.gov.tr adresinden indirilmesi gerekmektedir.